Bålträning,  Kvinnohälsa,  Mammaträning,  Träning och graviditet,  Webkurser

Maddes bålträning- sista omgången för i år!

Nu släpper jag platserna till årets sista omgång av min superpopulära onlineutmaning Maddes bålträning! Hittills har över 600 kvinnor (och några män) deltagit i kursen och lovorden haglar! Jag har aldrig nånsin fått så mycket fin feedback och jag är verkligen stolt över den här kursen. Upplägget är sånt att vi börjar från noll med hur bålen fungerar och hur vi aktiverar de inre magmusklerna. Jag förklarar och visar övningarna tydligt på filmerna och vi börjar verkligen från noll så alla kan delta, även du som nyligen fått barn. Just detta har varit mest uppskattat, att kursen är så basic så även de som är helt nybörjare eller känner sig väldigt svaga i bålen kan hänga med.

Till årets sista kursomgång släpper jag ett begränsat antal platser, max 200 deltagare kommer jag att ta in. Detta för att hinna svara på alla frågor och coacha er som går kursen på allra bästa sätt. Det är därför först till kvarn som gäller och kursen startar den 25 november.

Information om kursen
Kursstart 25 november
4 veckor, 3 pass/vecka
Filmerna läggs ut på en google drive där du sedan enkelt kan ladda ner dem till din egen dator för att ha kvar hela livet.
Endast matta och pilatesboll behövs!
Kostnad endast 295 kr för alltihop! Medlemmar här på hemsidan betalar endast 200 kr. Bli medlem här: Medlem i The core club
Efter anmälan får du ett mail med länk till mappen där filmerna laddas upp. Kolla även skräpposten om du inte fått länken inom 24 timmar. 
Anmälan sker här (klicka) och är bindande.

Vill du köpa presentkort på mina månadsutmaningar att ge bort i julklapp? Maila mig på kontakt@infiniteyou.se så löser jag det! 

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *