Kvinnohälsa,  Mammaliv,  Mammaträning,  PT online,  Träning och graviditet,  Webkurser

Löpning efter graviditet- webkurs för nybörjare

Vill du komma igång med löpning igen efter graviditet och förlossning? Vill du ha hjälp med ett lagom upplägg som tar dig från noll till att klara fem kilometer på åtta veckor? Vill du få filmade styrkepass som stärker bål, bäckenbotten, rumpa och rygg för att kunna springa och leva som vanligt trots att du genomgått en eller flera graviditeter? Då är detta kursen för dig!

Kursstart 11 maj

8 veckor

Komplett träningsprogram från noll (promenader) till 5 km utan paus

Två filmade styrkepass i veckan dvs totalt 16 olika pass!

Träningsprogrammet som du får baseras på två pass kondition i veckan (börjar med raska promenader och övergår mer och mer på jogging) på 30 minuter styck (sista veckorna ca 40 minuter) samt två styrkepass på 24 minuter var. Totalt behöver du alltså lägga mindre än två timmar i veckan på träningen!

Du behöver endast en pilatesboll samt några miniband i olika motstånd för att kunna göra alla övningarna, en mjuk matta att hålla till på kan också vara bra. Träningspassen fokuserar på ben, rumpa, rygg och mage, områden som är viktiga att stärka upp efter graviditeten. Jag visar övningarna och förklarar tekniken tydligt på alla filmerna!

Kursen passar alla, dig med småbarn såväl som äldre barn som vill stärka upp kroppen på rätt sätt.

Utöver allt detta får du även tillgång till mig under hela kursen via en stängd facebookgrupp. Där kan du ställa alla dina frågor både kring övningarna och upplägget men också kring mammakroppen i allmänhet och saker som uppkommer under kursen, kanske funderingar du har kring träningen eller hur kroppen känns i övrigt.

Kostnad för hela kursen endast 795 kronor

Anmälan sker här. (inom 24 h, vardagar, får du ett mail med all info du behöver)

Anmälan är bindande.

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *