Kost och recept,  Kvinnohälsa,  PT online,  Webkurser

Webkurs- känslobaserat ätande

Nu var det länge sen jag öppnade upp en kursomgång av min populära kurs Känslobaserat ätande. En kurs där vi jobbar med vårt relation till maten, funderar kring vårt ätbeteende och strävar efter att hitta en mer hälsosam inställning till mat. Jag har fått äran att ta hand om nästan 100 kvinnor i denna kurs genom åren, alla med olika bakgrund och mål men med en sak gemensam- de önskar ett med avslappnat sätt att se på mat!

Mat och ätande blir ofta en reaktion på hur vi mår i övrigt, när vi är ledsna, stressade eller oroliga så dövar vi det gärna med mat. När vi är arga eller behöver tröst så blir maten ett sätt att må bättre, även om det är en väldigt kortvarig tröst. Att använda mat på det här sättet, äta på känslor, är väldigt vanligt men vi mår inte särkilt bra av det!

Under kursen får du som deltagare varje vecka ett antal frågor av mig via mail. Du besvarar dem under veckan samt tittar på veckans filmade föreläsning som på olika sätt berör mat och ätande, och sen skickar du in dina svar till mig i slutet av varje vecka för feedback. Kursen pågår under fyra veckor och du behöver vara beredd att gräva ganska djupt i dig själv under denna period för att fundera kring beteenden, omgivningens påverkan på din relation till mat osv.

Information om kursen
Kursstart 4 maj
4 veckor
Kostnad 695 kronor
All kontakt sker via mail, du kan delta oavsett var du bor
Begränsat antal platser, först till kvarn gäller

Bokning av kursen sker här, information och bekräftelse kommer via mail inom 24 timmar.

8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *