Filmade träningspass,  Hemmaträning,  Webkurser

Last chance bootcamp- kom i toppform innan nyår!

Vänner, låt oss satsa på oss själva den här sista tiden fram till jul! När mörkret kryper på och man så lätt deppar ihop sig över hur långt det är till sommaren, då vänder vi på steken och fokuserar inåt, på vår egen hälsa. Sex veckor med träning och bra mat som ger alla förutsättningarna för att sen påbörja 2022 på allra bästa sätt!

Alla styrkepass är så kallade follow along, dvs jag tränar med dig hela passet, visar, peppar osv. Passen dvs filmerna är 30-40 minuter långa och fokuserar på olika delar, ibland ben, ibland överkropp, ibland cirkelpass osv. Ni får två filmade pass i veckan och utöver det kompletterar ni med antingen en timmes powerwalk eller en powerwalk + intervaller på crosstrainer/löpband/roddmaskin/cykel, utifrån nuvarande nivå. Kursen passar alltså både nybörjare och mer erfarna, då väljer man helt enkelt att köra antingen tre eller fyra pass!

Last chance bootcamp

  • Startdatum 1 november
  • 6 veckor- vi är klara precis när julen sätter fart!
  • Träna 3-4 pass i veckan, två pass styrka hemma, två pass kondition (promenad, cykel, rodd eller crosstrainer)
  • Kostschema utifrån ditt kaloribehov, nya recept efter halva tiden dvs 3 veckor
  • Gemensam fb-grupp med pepp och stöd samt för alla era frågor under kursen!
  • Kostnad endast 895 kr för alltihop!

Begränsat antal deltagare, först till kvarn gäller. Bokning sker i min webbshop, därefter kommer ett infomail med allt du behöver veta inom 24 timmar (vardagar). Anmälan är bindande. 

Anmäl dig genom att klicka här

Varmt välkomna!

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *