Filmade träningspass,  Hemmaträning,  Webkurser

Summerboost- hemmaträning för hela semestern!

Vänner, som vanligt så har jag er rygg! Ni har önskat träningsprogram, ett kortare bootcamp, som sträcker sig över sommaren och semestern. Jag fixar såklart! Summerboost är ett fyra veckor långt program som du startar när det passar dig själv bäst! Du bokar det i min webbshop och jag mailar dig då om vilken vecka du vill starta. Jag lägger sen in dig i en av mina appar (trainingpeaks) och lägger in programmet åt dig med det startdatum du önskar. Du bockar av passen i appen så det blir grönt dag för dag och du därmed kan följa att du genomför hela programmet. Programmet ligger sen kvar i appen så länge du har kvar din användare så om du vill kan du köra det om och om igen.

Summerboost

4 veckor

3 pass/vecka hemmaträning, follow along dvs du tränar med mig på en video där jag kör hela passet och du hänger med!

Du behöver miniband, gummiband och ett par hantlar för att kunna köra passen

Kostnad endast 495 kr för hela programmet, du har kvar det så länge du själv vill

Programmet är endast tillgängligt för att boka juni-augusti 2022.

Bokning sker här, glöm inte skriva i noteringar när du vill starta!

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *