PT online,  Webkurser

Get strong bootcamp- hemmaträning för dig som vill bli stark, på riktigt!

Häng med mig på 10 veckor mot en stark kropp, på riktigt! Effektiv träning, stark gemenskap och ett tryggt stöd från mig längs hela vägen. Det är vad du får i mitt bootcamp GET STRONG BOOTCAMP. Kursen bygger på hemmaträning, du kör tre pass i veckan och får filmade instruktioner till alla övningarna. Två tyngre styrkepass och ett cirkelpass med fokus på puls och kondition.

Jag finns tillgänglig hela vägen för pepp och stöd i vår gemensamma fb-grupp, där finns jag även tillgänglig för att svara på era frågor.

Varje vecka får ni en utmaning för att styra upp kosten och få in bra rutiner med tillräckligt mycket protein, bra mellanmål osv.

Programmet läggs in i en app och finns sen kvar där föralltid så du kan köra det gång på gång.

Innan start gör vi ett antal fystester som mäter vårt startläge och dessa följs sedan upp efter 4, 8 och våra 10 veckor för att resultatet ska bli mätbart och konkret. Dessa är utfall, armhävningar och plankan som du kör hemma och fyller i dina resultat i ett diagram du får av mig.

Bootcampen passar alla oavsett nivå, du anpassar själv med vilka vikter du använder osv. Du bör dock ha en vilja att utmana dig själv och ha fokus på att bli STARK, FRISK och komma i DITT LIVS FORM!

Jag har ett mycket begränsat antal platser till bootcampen så först till kvarn gäller. Vi börjar den 8 augusti och du får hela kursen för endast 1495 kr.

UTRUSTNING: hantlar, miniband, gummiband, kettlebell och pilatesboll.

Anmälan sker via länken här

GET STRONG BOOTCAMP

Där kan du även läsa mer om upplägget. Varmt välkommen!

9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *