Event

Feelgood-helg med Jenny och Madde

Välkommen till vårens upplaga av vår härliga tjejhelg! Två dagar på västkusten med träning, god mat, avkoppling och personlig utveckling i fokus. Njut av den magiska naturen i Halmstad, inspireras till ny och rolig träning, umgås med likasinnade och unna dig själv att bara få landa och ta hand om dig själv och din kropp en hel helg!

Feelgood-helg på Tylösand

Datum: 29-30 april 2023

Plats: Tylöbäck Hotell & Konferens

PROGRAM

08.30: Välkomstintroduktion + utdelning av goodiebags

08.45: Pass 1: Utomhuspass med fokus på teambildning och ”rörelseglädje”. Här jobbar vi i par och grupp med övningar som ger både styrka, puls och en hel del skratt!

10.00: Mellanmål

10.30-11.45: Pass 2:TABATA/Kettlebell utomhuspass med fokus på överkroppen. Enkla och effektiva övningar att ta med dig hem till din egen träning!

12.00: Lunch + möjlighet till dusch

13.30-16.30: Pass 3: Teknikträning i gymmet

Genomgång av:
- Marklyft
- Knäböj/Frontböj
- Bänkpress/strikt press/pushpress
- Pullups + Dips
- Korrekt bålaktivering

Lär dig korrekt teknik från grunden! Vi går igenom hur du utför de olika basövningarna på ett effektivt och säkert sätt, hur du gör en bra progression och även hur du passar på ett säkert sätt.

17-19: Fri tid. Dusch, tillgång till relax med utomhusjaccuzzi osv samt arbete med reflektionsfrågor individuellt. Här får du chans att ta avstamp i dina mål, ditt nuläge och var du vill att ditt fokus ska ligga under kommande månader eller år.

19.00 Fördrink samt 3-rätters middag, mingel

Söndag

07.30: Godmorgon! Morgonpromenad 5 km + stopp för rörlighet längs med vägen.

08.30: Frukost + utcheckning

10.00-11-30: Pass 4: Löpteknik samt löpskolning, hur blir jag en stark och skadefri löpare? Effektiva övningar för ett bättre löpsteg, personlig feedback till löpteknik samt avslutningsvis genomgång av löpteknik i backe, såväl uppför som nedför, för en lättare och behagligare löpning. Detta pass passar alla, oavsett förkunskaper, du behöver inte ha sprungit innan och vi håller till på en mindre yta där ingen kommer halka efter!

12.00: Lunch + avslutning. Ev. Frågor?

Kostnad 3495 kr inkl del i dubbelrum, frukostbuffé, 2 luncher, en 3-rätters middag, fördrink (bubbel eller alkoholfritt), alla pass och goodiebag. Enkelrumstillägg 400 kr.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Vid bokning gäller 14 dagars fri avbokning, därefter är din anmälan bindande och ingen deltagaravgift återbetalas. Vid förhinder har du dock möjlighet att sälja din plats. 

Anmälan sker här.

Varmt välkomna!

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *