Kvinnohälsa,  Webkurser

Bootcamp viktminskning- “ett lättare liv”!

Vänner, jag har skapat en helt ny bootcamp online till er. Detta är INTE en kurs för er som har 5 kg som ni vill tappa av fåfänga orsaker utan detta är en kurs för er med 10, 15, 20 kg övervikt eller mer! Ni som har provat hundratals dieter och tröttnat på att det aldrig håller över tid. Kursen för er som vill lära er en gång för alla att hitta balansen mellan mat, träning och återhämtning. Vi börjar från noll och precis alla kan hänga med!

Ett lättare liv

  • Start 27 februari
  • 6 månader
  • Recept månad för månad anpassade efter ditt kaloribehov, allergier och matpreferenser.
  • Träning på en grundläggande nivå där vi börjar med promenader och hemmaträning och successivt gör passen tuffare och fler, med hållbarhet och balans i fokus. Ingen hets, ingen stress, detta ska vara den sista kurs ni nånsin behöver!
  • Gemensam chattgrupp för pepp och alla frågor längs vägen.
  • Arbete med inre hälsa varje vecka i form av uppgifter för stress, motivation, självkänsla osv.

Hela kursen körs i min egen app och jag finns där som stöd hela vägen fram!

Kursen kostar 1295kr/månad och anmälan sker direkt i appen, klicka här för att boka:

ETT LÄTTARE LIV

Varmt välkomna!

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *