Kvinnohälsa,  Webkurser

Get strong bootcamp

Höstens första bootcamp är också mitt populäraste! Get strong bootcamp fokuserar på tung styrketräning och korta, intensiva konditionspass för dig som vill bygga muskler, stärka kroppen och samtidigt hålla igång konditionen för att känna dig explosiv och smidig. Kursen pågår i tre månader och träningen blir successivt tuffare för att du hela tiden ska fortsätta utvecklas!

Bootcamp innebär att alla deltagare följer samma träningsprogram, i det här fallet är programmet uppbyggt på tre styrkepass per vecka samt ett intervallpass som du utför på cykel/roddmaskin/crosstrainer/löpband utifrån vad du gillar bäst! Totalt alltså fyra pass/vecka. Programmet kräver gym då både maskiner, hantlar och skivstång kommer att användas.

Kosten i ett bootcamp är helt individuell, precis som i min individuella onlinecoaching. Du anger i ett frågeformulär vad dina mål är, eventuella allergier och matpreferenser, hur många måltider per dag du vill äta, din ålder, längd, vikt osv för att jag ska kunna ge dig ett upplägg som tar dig till dina mål på ett hållbart sätt. Maten byts ut var fjärde vecka och i varje program får du hela sju olika alternativ för frukost, lunch, mellanmål osv.

Bootcampet startar den 14 augusti, kostnaden är 1295 kr/månad. Betalning sker via autogiro i min app och efter dessa tre månader avslutas din betalning automatiskt. Inga andra kostnader tillkommer.

Utöver kost och träning får ni varje vecka olika utmaningar för förbättrad hälsa, såsom bättre sömn, mindre stress, mer vätska, stegutmaningar osv. I chatten finns jag på plats för att svara alla frågor och ni peppar och pushar varandra för att tillsammans ta er an dessa tre månader med allra bästa resultat!

Begränsat antal platser- först till kvarn gäller!

Klicka här för att boka din plats idag!

Varmt välkommen!

6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *