Webkurser

Last chance bootcamp- toppa formen i vår!

Äntligen är det dags för vårens upplaga av mitt populära bootcamp Last chance bootcamp! Åtta veckor med kostschema samt lite tuffare träning för dig som vill toppa formen och bli ditt allra starkaste jag! Två pass styrketräning/vecka (hantlar, skivstång, boll och gummiband behövs) och två konditionspass, ett intervall och ett lugnare (du väljer jogg/cykel/promenad).

Kosten är individuell dvs du anger dina allergier samt matpreferenser i en enkät innan start, samt om du vill gå ner i vikt, stå stilla eller gå upp i vikt. Du bestämmer även själv hur många måltider per dag du vill äta. Utifrån det får du recept som passar dig, en kostplan i månaden dvs totalt två, bestående av sju frukostar, luncher, middagar osv per månad.

Träningsupplägget är samma för alla och kommer med videos och textinstruktion till alla övningar. Upplägget på detta bootcamp passar inte dig som är nybörjare, du bör ha tränat en del innan men jag hjälper såklart även till att anpassa nivån om du tex har en skada eller en övning känns för svår.

Hela bootcampet körs i min alldeles egna app, och där har vi även en gemensam chattgrupp under hela kursen för alla era frågor. I appen kan du även tracka din vikt, dina mått och ditt mående i form av sömn, stress, vätskeintag, steg osv för att på så sätt tydligt se dina framsteg under kursen.

Bootcampet startar den 2 maj och betalning sker månadsvis den 26 april och den 26 maj (oavsett när du bokar betalar du alltså inget förrän 26 april). Kursen är alltså två månader och du förbinder dig inte till något mer, när den är slut så är den slut!

Kostnad 1295 kr/månad.

Jag har ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller!

Bokning sker här. 

Varmt välkomna!

5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *