Webkurser

Stronger bootcamp- ta steget mot ditt starkaste jag!

Vänner, höstens första bootcamp är igång och blev helt fullbokat med 50 starka deltagare. Nu släpper jag platserna till nästa kurs och det är först till kvarn som gäller!

Stronger bootcamp innebär 10 veckor styrketräning för gymmet. Tre tunga pass i veckan, filmade övningar och tillgång till mig hela tiden via en gemensam fb-grupp för pepp och stöd. Dessutom får ni varje vecka en bonusutmaning som handlar om att styra upp kosten på olika sätt. Jag finns med hela vägen och vi mäter framstegen innan, under och efter med hjälp av fystester som du gör på hemmaplan och redovisar i en graf. Självklart behöver du inte ha gått min tidigare kurs för att gå denna, den är helt fristående.

Stronger bootcamp
Start 5 september
10 veckor
3 pass/vecka med filmade instruktioner
Utrustning som krävs: Skivstång, hantlar, kettlebell (gärna 2 olika vikter), pilatesboll, miniband
Fystester för att mäta din utveckling (maxantal på knäböj, armhävningar och stångrodd enligt tydliga instruktioner från mig)
Kostnad 1495 kr
Programmet har du kvar efteråt så du kan köra det igen och igen och igen!

Anmälan sker här: STRONGER BOOTCAMP

Anmälan är bindande dvs efter 14 dagar kan du inte avboka din plats. Bokar du sista dagarna innan kursstart kan du inte avboka när programmet har levererats till dig. 

Har du några frågor innan du bokar? Lämna en kommentar nedan eller maila mig på kontakt@infiniteyou.se

Varmt välkomna!

 

4

4 kommentarer

 • Maria Franklin

  Hej,
  Jag tränar regelbundet men känner att jag behöver hjälp med upplägg. Kan jag ta den här kursen? Vill bli starkare, är ganska stark (iallafall i ben/rumpa) men vill utvecklas.
  Mvh Maria

 • Elin

  hej!

  Jag körde detta program i våras och var väldigt nöjd. Blir upplägget i höst exakt samma (med samma pass osv) eller är det någon skillnad från i våras?

  • Madeleine Rybeck

   Vad roligt att höra att du var så nöjd! Det är exakt samma i höst men det kommer en kurs strong 3.0 lite närmare jul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *