Hemmaträning,  Okategoriserade,  Webkurser

Summerboost- 8 veckors träning + min kokbok på köpet!

Behåll rutinen och kom i ditt livs form i sommar! Jag hjälper dig med upplägget som ger både styrka och kondition och som funkar var du än befinner dig i sommar.

Detta ingår
8 veckors träningsprogram med tre filmade styrkepass i veckan (totalt 24 helt olika pass), alla pass är follow along dvs jag tränar hela passet på videon och du följer mig hela tiden.

Styrkepassen kan köras hemma, till några behövs en mindre skivstång men det går att byta mot hantlar, annars räcker det med hantlar, gummiband, miniband och en kettlebell.

Passen läggs i en app där du sen har dem kvar alltid dvs har du köpt programmet kan du köra det så många gånger du vill!

Utöver träningsprogrammet ingår även min kokbok värde 279 kr ex frakt! (beställes separat, tillsammans med en rabattkod, se nedan!)

Allt detta (8 veckors träning + kokbok) för endast för 895 kr + frakt

Under hela kursen har du tillgång till mig för alla frågor i en gemensam fb-grupp. Vi startar den 26 juni!

OBS!! När du bokar så måste du klicka i både en kokbok och kursen du vill boka, sen anger du rabattkoden PAKETPRIS i kassan så dras rabatten. Om du glömmer att klicka i boken och endast kursen så kommer inte fraktkostnaden att registreras, men då kommer istället en faktura med den summan så var noga med att klicka i både bok och den/de kurser du vill gå.

Här bokar du kursen!

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *