Bålträning,  Event,  Klimakteriet,  Kvinnohälsa,  Träning,  Webkurser

Bootcamp våren 2024

Ge dig själv en nystart och omfamna en hälsosam livsstil med våra specialdesignade bootcamps för våren 2024! Oavsett om du är mitt i klimakteriet och söker balans, vill toppa din fysiska form eller bygga upp en stark bål – vi har skräddarsydda träningsprogram för just dina behov.

Låt oss guida dig på vägen mot en välmående kropp där hållbar hälsa är i fokus. Upptäck vårt mångsidiga utbud och gör dig redo att omfamna ett nytt och ännu starkare kapitel i ditt liv!


Klimakteriesmart, 6 månader
- Med två olika starter under våren 5/2 och 29/4

Kursen riktar sig till kvinnor i klimakteriet eller förklimakteriet och erbjuder en helhetssyn på hälsa, inklusive kost, träning, sömn, stress, självkänsla och andra aspekter påverkade av hormonella förändringar. Den ger deltagarna verktyg för både mental och fysisk styrka.

Kursen inkluderar månatliga träningsprogram med gymkrav för styrketräning och möjlighet till hemmaträning för rörlighet och bålstyrka. Styrketräningen betonas för att bibehålla muskelmassa och främja bättre stresshantering, sömn, skelettstyrka, jämnare humör och sänkt blodtryck under klimakteriet.

Ett individuellt kostschema med nya recept varje månad erbjuds, undvikande av svältdieter för att minska påfrestningen på kroppen. Viktnedgång stöds på ett lugnt och balanserat sätt som främjar välbefinnande. Maten anpassas efter deltagarnas kaloribehov, allergier och matpreferenser.

Under kursen hålls olika föreläsningar av erfarna coacher med specifik kunskap om klimakteriet.Strong 3.0, 3 månader
- Med start den 26/2

Välkommen till Bootcamp Strong 3.0 - ditt ultimata program för att omvandla ditt liv genom tung styrketräning!

Vi kommer att guida dig genom fyra intensiva pass varje vecka, där fokuset ligger på att bygga muskler och öka din styrka. Glöm konditionspassen – här handlar det om att lyfta tungt och forma en kropp som signalerar kraft och självförtroende.

Bootcamp Strong 3.0 är utformat för att utmana och stärka dig i varje träningspass. Vi kommer inspirerar dig i att omfamna kraften i att lyfta tyngre än någonsin.

Du kommer få ett individuellt anpassat kostenschema som skapats efter dina specifika preferenser och behov för att ta dig i mål. Genom att delta i Bootcamp Strong 3.0 kommer du inte bara att bygga muskler och öka styrkan, utan även skapa en stadig grund för ökat självförtroende.

Vi tror på träning som en resa mot att bli den bästa versionen av dig själv och är här för att stödja dig på varje steg av den vägen.Toppform, 3 månader
- Med start den 1/4

Häng med på "Toppform" och nå din livs bästa form! Under tre månader kommer vi guida dig genom svettiga träningspass och ge dig individuella kostupplägg baserade på dina mål och behov.

I kursen kommer du komma till din absoluta toppform där träningen kommer består av olika styrke- och pulspass tre gånger i veckan. Gemensam chattgrupp finns för pepp och att svara på alla dina frågor.

För att delta behöver du en skivstång, hantlar, kettlebell, gummiband och pilatesboll, men inga problem om du saknar utrustning – vi hjälper dig med alternativ i vår chattgrupp.Core, 1 mån

- Med start den 27/5

Vårens sista bootcamp avslutas med en intensiv fyra veckors träningsutmaning fokuserad på mage och ländrygg.

Kursen inkluderar tre pass per vecka med sammanlagt 12 unika sessioner och nästan 50 olika övningar. Varje pass varar 15-20 minuter och kan enkelt integreras i din befintliga träning.

Kursen, som bygger på en progressiv struktur, ger möjlighet att stanna flera veckor på varje nivå för att stärka bålmusklerna.

Alla pass tillhandahålls som PDF-filer via e-post och i en app, vilket ger flexibilitet att anpassa träningen efter individuella behov.

För att genomföra övningarna krävs en pilatesboll, en hantel och ett långt gummiband, men alternativ kan ges av coacherna i den gemensamma chattgruppen.För mer info och bokning:

6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *