Event,  Träningsevent & kurser

Isaberg Power weekend- anmälan är öppen!

Nu öppnar vi anmälan till höstens första event, en riktigt härlig och inspirerande helg med massor av olika aktiviteter utomhus!

 

14-15 september 2019

Isaberg Mountain resort, Hestra

Program lördag

9.00 Välkomna! Genomgång av helgen och presentation av deltagare och oss ledare

9.15 Trust and support, ett fyspass som bygger på samarbete och gemenskap, här gäller det att jobba tillsammans och se till att alla hänger med, allt vi gör gör vi tillsammans!

10.30 Mellanmål

11.00 Trailrunning, 7-8 km terränglöpning med fokus på njutning och naturupplevelse, koppla bort all stress och hets och njut av natur och frihetskänslan den ger!

12.30 Lunch

13.30 Workshop- hållbar träningsplanering. Hur gör vi för att skapa en träningsplan som håller? Kan vi genom att strukturera vår träning och vara långsiktiga undvika skador och få bättre resultat? Här ligger fokus på att göra plats för träningen för hela livet och komma ifrån "periodaren" som lätt tar över.

15.00 Höghöjdsbana! Utmaning, upplevelse, pepp och skratt. Hur modig är du? Vi vågar tillsammans!

18.00 Middag och mingel

Program söndag

8.00 Morgonjogg, lugnt tempo ca 5-6 km

9.00 Frukost

10.00 Cirkelfys. Trodde du att kroppsviktsträning var tråkigt? Låt oss visa dig motsatsen. Styrka, puls och rörlighet i en salig blandning med en sak gemensamt, du kör precis så hårt som du själv vill och orkar!

11.15 Hinderbana. Teknikgenomgång på Isabergs hinderbana följt av ett fartfyllt träningspass som tar dig utanför boxen. Här hoppas vi på att inspirera till att våga träna mer i denna typ av miljö framöver.

12.15 Lunch

13.15 Workshop- bli oslagbar! Vi blandar teori och praktik och går igenom skadeförebyggande träning, rehab, prehab, kost för optimal återhämtning mm. Vilka faktorer på verkar våra träningsresultat? Hur kan vi själva jobba för att skapa en kropp som står pall för vardagens utmaningar likväl som träningens krav? Vårt mål- bygga ännu fler starka kvinnor!

14.30 Queen of the hill. Gänget, nu är det dags! Plocka fram krigaren i dig och ta dig an Isabergstoppen med allt du har kvar! Bär, släpa, dra och lyft, har du nån gång varit på ett bootcamp förut så vet du vad detta handlar om. Besegra berget, tillsammans!

16.00 Tack för oss!

För att kunna delta bör du vid tiden för eventet klara att jogga en mil i lugnt tempo på platt underlag, då fixar du 7-8 km terräng utan problem. Vi håller ett tempo där alla kan hänga med så oroa dig inte för det!

Kostnad 2495 kr, inkl boende i stugor 4 och 4, frukost, två luncher, middag, mellanmål, alla pass och workshops. Dessutom får du med dig en fin goodie bag med produkter från våra samarbetspartners! Betalning sker med swish (10 dagar) eller på faktura (30 dagar, 29 kr faktureringsavgift tillkommer).

Anmälan sker genom att du klickar på denna länk. 

Först till kvarn gäller, begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Bekräftelse på anmälan skickas ut automatiskt, mer information kommer en vecka innan!

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *