Event,  Träning,  Träningsevent & kurser

Hofsnäs bootcamp- anmälan öppen

Lördag den 26 oktober är det dags för höstens lerigaste event där vi bjuder på massor av härlig utomhusträning med styrka, kondition och teamwork i fokus. Häng med på en dag fylld av svett, skratt och rolig träning!

 

Program

9.00 Välkomna!

9.15 Outdoor boost- ett fyspass för hela kroppen där vi varvar styrka och kondition, mjölksyra och skratt. Vi jobbar med egen kroppsvikt och tar naturen till hjälp, massa härliga tips att ta med dig hem!

10.30 Mellanmål

11.00 Core och rörlighet- ett pass för alla! Hur många behöver stärka upp sin bål? Hur många behöver träna mer rörlighet, räck upp en hand? Jag tänkte väl det...

12.00 Ljuvlig lunchbuffé på vackra Hofsnäs herrgård.

13.00 Föreläsning- dieter och kost, vad fungerar egentligen? Hur skapar vi kostvanor som funkar hela livet?

14.15 Silly walk 2.0- välkommen till benpassens moder! Här utmanar vi er på roliga, svettiga och brännande övningar för ben och rumpa.

15.15 Mellanmål

15.30 Final countdown- terränglöpning, hinderbanekrypning, gräsrullning, vem vet? Dagens sista pass ger dig chans att verkligen bli ett med naturen!

16.30 Tack för idag

 

Kostnad 1495 kr för hela dagen inkl lunch, mellanmål och alla träningspass samt en goodie bag från våra fina samarbetspartners. (1 oktober höjs anmälningsavgiften till 1695 kr). Betalning kan ske med swish (10 dagar) eller på faktura (30 dagar, fakturaavgift 39 kr tillkommer). Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Anmälan sker på denna länk (klicka)

Varmt välkomna!

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *