Kvinnohälsa,  Löpning,  Mammaträning,  Okategoriserade,  Webkurser

Webkurs löpning efter graviditet- kursstart 16 september

Den 16 september startar höstens omgång av min webkurs "Löpning efter graviditet". Under åtta veckor får du som deltagare ett komplett träningsprogram, från noll dvs lugna promenader, till att kunna springa 5 kilometer utan paus. Du får två filmade styrkepass i veckan där fokus ligger på ben, rumpa, rygg och mage för att stärka kroppen efter förlossningen och återfå kontakten med alla viktiga muskler och strukturer som gärna tappar kraft under en graviditet. Du har också tillgång till mig genom hela kursen via en stängd facebookgrupp där du kan ställa alla frågor både kring passen och kring hur kroppen känns i övrigt.

Kursstart 16 september

8 veckor

Träningsprogram 0-5 km

2 filmade styrkepass i veckan dvs 16 pass totalt

Kostnad 795 kr

För att kunna delta vill jag att du har varit på din efterkontroll. Det går även utmärkt att delta om du har äldre barn men inte kommit igång med träningen igen, kursen börjar från grunden oavsett ålder på dina barn!

Anmälan sker här. 

Varmt välkommen!

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *