Event,  Kvinnohälsa,  Mammaliv,  Mammaträning,  Min webshop,  Träning och graviditet,  Träningstips

Knipbootcamp- stärk din bäckenbotten!

Nu drar äntligen höstens knipbootcamp igång. Under fyra veckor får ni dagligen två påminnelser via sms för att komma ihåg era knipövningar. Varje vecka får ni också nya övningar och jag delar med mig av tips och trix för att knipa med rätt teknik, hitta rätt muskler, känna aktiveringen osv.

Kursen startar den 4 november och jag kommer skicka ut alla meddelanden via whats app. Sist hade jag även en app för sms-tjänst men den fungerade inte alltid helt klockrent, whats app är pålitligt, då får alla meddelandet samtidigt och det går även att ställa frågor till mig i appen som rör teknik, övningar osv. Då får alla nytta av svaret!

Om du inte har whats app och absolut inte vill skaffa det så går det att delta ändå men då får du vara medveten om att det kan strula och att vissa sms då kanske inte kommer fram.

Information om kursen

Start 4 november

2 sms/dag i 4 veckors tid

Nya övningar 2 ggr/vecka

Tekniktips 2 ggr/vecka

Kostnad endast 99 kr

Anmälan- görs i min webbshop, klicka in här! 

Varmt välkomna! 

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *