Filmade träningspass,  Föreläsningar/workshops,  Löpning,  Mammaträning,  Träning och graviditet,  Webkurser

Färdiga träningsprogram för löpning och mammaträning!

Ni har väl inte missat att jag har färdiga träningsplaner som går att köpa väldigt billigt här på hemsidan? Det finns träningsprogram för löpning och för att komma igång efter graviditet och förlossning och båda finns på flera olika nivåer.


Träningsprogram löpning

0-5 km på 8 veckor- passar dig som är nybörjare och vill komma igång med löpning. Programmet börjar från noll och du blandar promenad med lätt jogg under några minuter varje pass för att sen bygga på långsamt och efter åtta veckor klara att springa 5 kilometer utan paus. I programmet ingår förutom träningsprogrammet 4 olika styrketräningspass särskilt anpassade för löpare. Tidsåtgång för att följa programmet är ca två timmar i veckan.

Kostnad 99 kr. 

5-10 km på 8 veckor- passar dig som klarar att springa 5 km i lugnt tempo men vill utvecklas och kunna springa längre. Programmet varvar jogg och gång, du börjar introduceras för intervallträning och självklart finns också styrketräning inplanerat. Efter åtta veckor klarar du att springa en mil utan paus. I programmet ingår förutom träningsprogrammet 4 olika styrketräningspass särskilt anpassade för löpare. Tidsåtgång för att följa programmet är ca tre timmar i veckan.

Kostnad 99 kr. 

10-21 km på 12 veckor- har du som mål att kunna springa en halvmara? Då är detta programmet för dig! Om du i dagsläget kan springa en mil utan paus kommer du med hjälp av detta upplägg att klara en halvmara om 12 veckor. I programmet ingår förutom träningsprogrammet 6 olika styrketräningspass särskilt anpassade för löpare. Tidsåtgång för att följa programmet är ca 5-6 timmar i veckan.

Kostnad 149 kr. 


Träningsprogram mammaträning
För nyblivna mammor (och er med äldre barn som behöver stärka upp kroppen!) har jag skapat fyra olika filmade workshops online. Samtliga fokuserar på att stärka upp magen och bäckenbotten, ryggen, axlarna och rumpan, områden som ofta blir försvagade under graviditeten. Varje del består av en film på ca 10 minuter där jag visar och förklarar övningar, aktivering osv.

Workshop 1
Här är fokus på grundaktivering av bålen, jag visar hur du kopplar på de inre magmusklerna på rätt sätt och berättar också hur kroppen fungerar rent anatomiskt med hur musklerna fäster och jobbar tillsammans. Jag pratar om hur bäckenbotten jobbar ihop med bålen och berättar också vad forskningen säger om hur och varför vi bör träna bålen efter en graviditet. Jag rekommenderar denna film innan samtliga övriga, oavsett vilken nivå du väljer att gå vidare med sen!

Kostnad 200 kr

Workshop 2
10 övningar för mage, rumpa, rygg och axlar, stort fokus på inre magmuskler och bäckenbotten. Jag visar övningarna tydligt och förklarar tekniken. Denna workshop är på basnivå och passar nybörjare.

Kostnad 200 kr

Workshop 3 
10 övningar för mage, rumpa, rygg och axlar, stort fokus på inre magmuskler och bäckenbotten. Jag visar övningarna tydligt och förklarar tekniken. Denna workshop är på medelnivå och passar dig som tränat en del innan men vill stärka upp ytterligare.

Kostnad 200 kr

Workshop 4
10 övningar för mage, rumpa, rygg och axlar, stort fokus på inre magmuskler och bäckenbotten. Jag visar övningarna tydligt och förklarar tekniken. Denna workshop är på medel till hög nivå och passar dig som anser dig vara helt okej stark men vill fokusera extra på just dessa områden som filmerna visar.

Kostnad 200 kr

Du bokar samtliga träningsprogram genom att klicka här.

Inom 24 timmar (vardagar) får du ditt program mailat till dig.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *