Event,  Träningsevent & kurser

Vårens träningsevent 2020

Här hittar du alla vårens härliga träningsevent samt tillgänglighet och tema. Varje event har sitt eget fokus och vi har försökt göra så olika event som möjligt, och samtidigt möta era önskemål. Jag tror det kommer bli riktiga toppenhelger!


Mind for you

Är du sugen på en helg med fokus på inre hälsa? Där ditt välmående och lugn får stå i fokus? Med god mat, tid för reflektion, träning och gemenskap? Då ska du följa med på Mind for you! Två dagar där vi jobbar med att hitta en stabilare inre grund, med hjälp av workshops, yoga, bålträning, gemensamma diskussioner, andning och meditation hjälps vi åt att komma ner i varv och släppa vardagens stress. En perfekt helg för dig som vill lära dig vara mer här och nu!

TRE PLATSER KVAR, läs mer här!

OBS! Sista anmälningsdag är den 8 mars.


Isaberg powerweekend

Vårens härligaste äventyrshelg! Två dagar med träning, god mat, inspiration och massa utmaningar. Vad sägs om trailrunning, föreläsning om kost och det svidande passet CORE/ASS?!

Platser finns, läs mer här!


Hofsnäs bootcamp

Häng med på Hofsnäs bootcamp, en heldag med utomhusträning, teamwork, svett, skratt och lera! Dagen passar alla oavsett nivå, vi anpassar allt efter deltagarna!

Platser finns, läs mer här!


Löparlyx

En helg med det bästa av två världar- löpning och SPA-häng! Träna, inspireras, lär dig mer om löpstyrka, rörlighet och pulsträning och koppla sen av med spa och god mat. Ta ett glas bubbel, njut av en natts god sömn och sen tränar vi igen. Detta är helgen för dig som älskar att träna men också att njuta av livets goda!

Anmälan öppnar 8 mars, håll utkik!

 

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *