Event,  Okategoriserade,  Webkurser

Ny på hälsa- nybörjarkurs inom kost och träning

Är du nybörjare inom träning och kost? Vill du få hjälp med att äta bättre, skapa en hållbar rutin där träning och rörelse är en naturlig del av din vardag och hitta motivation som håller för resten av livet? Då ska du hänga med på vårens omgång av Ny på hälsa. Under 10 veckor får du hjälp med kost, träning och mental inställning, jag peppar och coachar hela vägen och ser till att alla deltagare startar igång på en lagom nivå för att inte skada sig eller tappa motivationen pga för tufft upplägg. Rimligt och kontrollerat är ledordet!

Kursupplägg Ny på hälsa

10 veckor, start 28 februari

Träningprogram från noll, tidsåtgång 2 h/v (2*30 min kondition tex promenad, 2*30 min styrketräning) där vi successivt ökar nivån, men alla pass funkar att göra hemma och de flesta övningar sker med kroppsvikt. I programmet ingår även rörlighetsövningar samt träning för bål och enklare andningsövningar för avslappning. Du behöver ha en matta, ett långt gummiband och ett miniband för att kunna göra alla övningarna.

Råvarubank med förslag på frukostar, luncher, mellanmål och middagar för en sund och hållbar livsstil. Detta är alltså inte en fast meny utan en bank med massor av olika råvaror som ni utgår ifrån när ni lagar er mat. Banken innehåller ett hundratal olika råvaror som du sätter ihop måltider av, var och en får en råvarubank med rätt kalorier för just dennes behov.

Gemensam fb-grupp där jag varje vecka delar tips för motivation, vad man ska tänka på för att hålla sig skadefri osv.

Kostnad 995 kr, kursen är friskvårdsgrundande dvs du kan använda ditt friskvårdsbidrag. Den finns även på Epassi, Wellnet och Actiway, sök på Life at core eller Moontown fitness AB.

Anmälan sker här:NY PÅ HÄLSA

Anmälan är bindande, vid sjukdom kan du skjuta upp ditt deltagande till kommande grupper. 

Varmt välkomna!

1

2 kommentarer

  • Emma

    Kommer det vara personligt anpassat med övningar på något sätt? Om man har någon skada eller dyl som gör att man inte kan göra vissa övningar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *