Webkurser

3 månader för mig- kom i ditt livs form i höst!

I höstas gjorde jag en satsning på mig själv och min träning efter flera år med fokus på barnen och min vardagliga balans (efter min utmattning fanns liksom inte motivationen till hård träning på värdigt länge!). Jag lade fullt fokus i tre månader på både träningen, att sköta kosten och att stärka mig psykiskt, min inre hälsa som jag kallar det. Jag vågar påstå att jag kom i mitt livs form både mentalt och fysiskt och mådde (och mår!) verkligen toppen!

 

Nu i vår har jag haft en stor grupp med 40 kvinnor som gjort samma resa som mig. Tränat hårt och målmedvetet, ätit strukturerat och rent och ägnat tid åt reflektion, stresshantering och mindfulness, allt för att komma i sitt livs form. Kursen har varit otroligt populär och lovorden har haglat från deltagarna!

 

I höst gör jag samma kurs igen och det finns ett fåtal platser kvar! Kursstart är den 7 september och du får skräddarsydda träningsprogram hela perioden, kostupplägg anpassat för ditt kaloribehov, allergier samt matpreferenser och nya uppgifter varje vecka för att jobba med den inre hälsan. En saftig kurs, jag vet, men att satsa på sig själv såhär under tre månader gör verkligen underverk för både kropp och själ!

Ordinarie pris för coaching av detta slag är 6000 kr/3 månader, bokning nu ger dig hela kursen för endast 2995 kronor!

Detta ingår
Träningsprogram för tre månader (individuellt anpassat men du bör vara beredd på att träna  4-5 pass i veckan, hemma eller på gym)
Kostschema för tre månader (nytt varje månad, samma meny för alla men individuellt anpassat med mängder samt eventuella allergier och matpreferenser, tex vegetarian eller annat)
Två utmaningar för inre hälsa varje vecka
Coaching och pepp hela vägen av mig via en stängd Facebook-grupp med övriga deltagare
Uppföljning via mail efter kursens avslutande för att göra en plan för hur du ska fortsätta efteråt

Innan uppstart får du besvara ett antal frågor kring dina mål, ditt utgångsläge, vad du tränar idag, eventuella skador, allergier, mat du inte tycker om, du får skriva en kostdagbok och berätta vilka möjligheter du har att träna (hur mycket tid har du, har du gymkort, tränar du hemma osv). Detta för att dina upplägg ska passa just DIG!

Bokning sker genom att du mailar mig på kontakt@infiniteyou.se så skickar jag över all nödvändig information. Betalning sker med faktura på 30 dagar och kursstart i höst är den 7 september.

Varmt välkommen!

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *