Event,  Träningsevent & kurser

Marstrand bubbel och mjölksyra weekend höst 2023!

Anmälan är öppen till höstens mysigaste träningshelg! En helg för dig som vill landa, koppla av, träna och umgås på ett lättsamt och njutningsfullt sätt. En helg för dig som kanske redan tränar lite idag men absolut inte för dig som är elit, utan för dig som vill utvecklas och lära dig mer! Helgen passar även dig som är nybörjare eller har haft ett uppehåll från träning och nu vill börja om.

14-15 oktober 2023

Marstrands havshotell

LÖRDAG

8.30 Välkomna!

8.45 Cirkelfys i stora salen, puls, styrka, rörlighet blandas för att ge oss både skratt, svett och endorfiner i överflöd!

10.00 Mellanmål

10.30 Bålaktivering- en workshop om bålens funktion och hur du på ett effektivt sätt kan stärka din bål inifrån och ut. Jag visar olika nivåer på alla övningar och passet passar därför såväl nybörjare som dig som redan tränar.

12.00 Lunch

13.00 Avfärd mot Marstrand för halvdags vandring runt ön. Vi pausar för picknick (fika ingår) och njuter oss långsamt runt den magiskt vackra ön och dess härliga natur!

16.00 SPA, incheckning och härligt häng!

19.00 Middag

SÖNDAG

7.30 Morgonjogg i lugnt tempo, 5 km. Här finns även möjlighet att promenera för de som vill det men tempot på löpningen kommer också vara mycket lugnt med gångpauser så tanken är att alla som vill ska kunna hänga med!

8.30 Frukost + utcheckning

10-12 Teknikworkshop- armhävningar, marklyft och pullups. Tre övningar som för de flesta är riktig hatkärlek! Vi går igenom tekniken från grunden på en övning i taget och jag visar flertalet varianter för dig som vill skala övningarna till lättare på väg mot att en dag klara en riktigt pull up, ett tungt marklyft eller några stabila armhävningar. Denna workshop passar alla som vill kunna styrketräna på ett säkert och effektivt sätt, inga förkunskaper krävs.

12.00 Avslutning och upphämtning av mellanmålspåse i receptionen för avfärd hemåt!

 

Kostnad 3495 kr inkl goodie bag, all mat, spa, träning, övernattning i dubbelrum, mellanmålspåse för hemfärd och picknickpåse. Enkelrumstillägg 500 kr.

Bokning är bindande dvs efter 14 dagar kan du inte längre avboka din plats.. Det går dock bra att överlåta din plats vid tex sjukdom.

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA DIN PLATS!

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *