Bålträning,  Filmade träningspass,  Kvinnohälsa,  Löpning,  Mammaträning,  Träning och graviditet,  Webkurser

Webkurs “Löpning efter graviditet”- kursstart 16 september

På måndag startar höstens omgång av min webkurs Löpning efter graviditet. En åtta veckor lång kurs där du får både träningsprogram och filmade träningspass för att ta dig från noll till att klara att springa fem kilometer. Kursen vänder sig till alla som fött barn, även dig med större barn som ännu inte kommit igång med träningen. Inga förkunskaper krävs, vi börjar från noll. Dock vill jag att du ska ha varit på din efterkontroll och fått okej från barnmorskan att börja springa.

Träningsprogrammet som du får baseras på två pass kondition i veckan (börjar med raska promenader och övergår mer och mer på jogging) på 30 minuter styck (sista veckorna ca 40 minuter) samt två styrkepass på 24 minuter var. Totalt behöver du alltså lägga mindre än två timmar i veckan på träningen!

Du behöver endast en pilatesboll samt några miniband i olika motstånd för att kunna göra alla övningarna, en mjuk matta att hålla till på kan också vara bra. Träningspassen fokuserar på ben, rumpa, rygg och mage, områden som är viktiga att stärka upp efter graviditeten. Jag visar övningarna och förklarar tekniken tydligt på alla filmerna!

Utöver allt detta får du även tillgång till mig under hela kursen via en stängd facebookgrupp. Där kan du ställa alla dina frågor både kring övningarna och upplägget men också kring mammakroppen i allmänhet och saker som uppkommer under kursen, kanske funderingar du har kring träningen eller hur kroppen känns i övrigt.

Kursen kostar endast 795 kr och du anmäler dig genom att klicka in här:

Löpning efter graviditet

Varmt välkommen!

 

 

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *