Kvinnohälsa,  Lifedesign,  Livsinspiration,  PT online,  Webkurser

3 månader för DIG!

Under hösten gjorde jag en enorm satsning på mig själv och min hälsa. Jag spetsade till maten genom att äta extra näringsrikt, vara supernoga med att äta lagad mat, ordentligt mellanmål och skippa allt onödigt socker på veckorna. Jag toppade till träningen genom att öka på mängden både styrketräning och konditionsträning och såg till att ge 100 % på varje träningspass. Och jag lade stort fokus vid den inre hälsan, mitt mående och den mentala balansen genom att yoga och meditera flera gånger i veckan, reflektera genom att skriva ner tankar, drömmar och känslor i en bok samt aktivt lägga bort mobilen och stänga av alla måsten så mycket jag kunde.

Nu är det DIN tur att få chans att göra samma resa! Under tre månader kan du få min hjälp att bli ditt allra bästa jag. Du får träningsprogram, kostschema samt utmaningar för inre hälsa varje vecka. Dessutom har du tillgång till mig hela perioden för alla frågor, pepp och stöd genom en stängd facebookgrupp. Efter periodens slut gör vi också tillsammans en plan för hur du ska jobba vidare för att bibehålla ditt nya, starka jag.

Detta är chansen du har väntat på, komplett coaching mot just dina mål, dessutom till ett fantastiskt pris!

Detta ingår
Träningsprogram för tre månader (individuellt anpassat men du bör vara beredd på att träna  4-5 pass i veckan, hemma eller på gym)
Kostschema för tre månader (nytt varje månad, samma meny för alla men individuellt anpassat med mängder samt eventuella allergier)
Två utmaningar för inre hälsa varje vecka
Coaching och pepp hela vägen av mig via en stängd Facebook-grupp med övriga deltagare
Uppföljning via mail efter kursens avslutande för att göra en plan för hur du ska fortsätta efteråt

Innan uppstart får du besvara ett antal frågor kring dina mål, ditt utgångsläge, vad du tränar idag, eventuella skador, allergier, mat du inte tycker om, du får skriva en kostdagbok och berätta vilka möjligheter du har att träna (hur mycket tid har du, har du gymkort, tränar du hemma osv). Detta för att dina upplägg ska passa just DIG!

Ordinarie pris för allt detta är över 6000 kronor. Du betalar endast 2495 kr för alltihop!

Jag har ett mycket begränsat antal platser till denna kurs för att kunna ge er deltagare maximalt med stöd och hjälp under kursen, så därför är det först till kvarn som gäller.
Kursstart 10 februari, vecka 7
Betalning sker på faktura med 30 dagars betalningsvillkor.

Anmälan gör du genom att maila mig på kontakt@infiniteyou.se, först till kvarn gäller som sagt och jag besvarar era mail i tur och ordning. Anmälan är bindande.

Varmt välkomna!

17

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *