Event,  Okategoriserade,  Träningsevent & kurser

Löparhelg på Liljeholmen herrgård

Äntligen gänget! Jag har fått så många förfrågningar om att arrangera event på östra sidan av landet genom åren och nu är det dags! Jag har planerat och skapat en härlig löparhelg i magisk natur till er, för chans att inspireras, njuta av få med er massa ny kunskap hem. Jag ser så mycket framemot att få träffa alla er som bor på östra sidan av landet!

Löparhelg på Liljeholmen herrgård, Rimforsa

27-28 maj 2023

LÖRDAG

kl 9.00 Välkomna! Genomgång och information samt utdelning av goodie bags

9.30-10.30 Löpteknik- genomgång av löpteknikens olika delar, löpskolning samt löpning uppför och nedför backe, vad ska man tänka på där? Vi håller till på en liten yta där alla jobbar i eget tempo och ingen kommer efter. Alla kan därför vara med, även du som är helt nybörjare!

10.30 Mellanmål

11.00 Löpstyrka- Teoretisk genomgång av styrka för löpare, vilka muskler vi behöver fokusera på och hur löpsteget påverkas av huruvida du är stark eller svag muskulärt, följt av en praktisk genomgång av styrkeövningar anpassade för just löpare. Fokus ligger på ben, rumpa och bål här och ni får med er ett stort antal övningar som funkar utmärkt att göra hemma utan utrustning!

12.00 Lunch

13.30 Upplevelselöpning! Här finns möjlighet att springa lite olika distanser, 8-12 km beroende på vad man själv önskar. Vi tar oss fram i lugnt tempo i den fantastiska naturen, tar gångpauser om det behövs, stannar för att dricka lite vatten och stressar oss aldrig igenom den fina runda. Njutning och umgänge står i fokus, långt ifrån prestation och hets!

Ca 15-18 Mellanmål. Gemensam samling vid elden nere vid sjön för arbete med ett antal reflektionsfrågor som jobbar kring målsättningar, planering, träningens betydelse för ditt välmående, psykisk och fysisk hälsa osv. Vi djupdyker i självkänsla, självförtroende, att våga ta plats och att skapa ett liv man mår bra av. Här finns även tid för dusch och avkoppling innan middagen samt dopp i sjön för den som önskar det!

18.00 Middag

SÖNDAG

8.00 Morgonjogg 5 km i lugnt tempo, alternativt promenad för den som önskar det.

9.00 Frukost samt utcheckning

10.30 Intervaller! Här börjar vi med en grundlig uppvärmning för att mjuka upp kroppen från gårdagen. Repetition av löpteknik samt stretch ingår innan vi går på ett kortare intervallpass där fokus ligger på att hitta rätt tempo och puls för olika långa intervaller. Detta är inte ett pass där vi maxar utan istället lär känna vår kropp och lär oss att lyssna på dagsformen för att skapa effektiva pass med minimal skaderisk. Har du en pulsklocka får du gärna använda den här!

11.30 Avslutning, frågor, samt utdelning av picknickpåse för lunch på hemvägen. Tack och hej för denna gång!

Kostnad- 2995 kr för hela helgen inkl boende i dubbelrum, alla måltider, all träning, goodiebag och picknickpåse för hemresan. Enkelrumstillägg tillkommer med 300 kr.

Bokning- Du bokar din plats genom att klicka här LÖPARHELG PÅ LILJEHOLMEN

Bokning är bindande dvs efter 14 dagar kan du inte avboka din plats. Det går dock bra att sälja den vid förhinder, du ansvarar då själv för att hitta en ersättare som tar din plats.

Varmt välkomna!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *