Filmade träningspass,  Hemmaträning,  Nybörjarpass,  Okategoriserade,  Styrketräning,  Voice over

Voice over -helkropp med hantlar

Här kommer veckans pass till er! Ett pass för hela kroppen med bara hantlar, perfekt på resa eller på semestern!

Kommande veckor kommer jag filma en ny serie med push/pull/legs till er. Vill ni ha den i voice over (som denna) eller follow along (hela passet filmat)? Jag lägger en omröstning i fb-gruppen, rösta där eller kommentera nedan! Nackdelen med follow along är att jag har svårt att göra det i gymmet då det i princip aldrig är helt tomt där. Jag skulle kunna filma en sån i salen men är då mer begränsad i att inte kunna använda några maskiner. Jag lyssnar på er så säg vad ni föredrar!

Dagens pass i textformat

 • Knäböj 3*10
 • Utfall bakåt 3*10/sida
 • Rodd 3*12
 • Frontlyft 3*10
 • Floor press 3*12
 • Renegade row 3*10/sida 

Lycka till och kör hårt!

 

4

6 kommentarer

 • TanjaM12

  Har inte kört så många pass här men tänker att närmare sommarn så slutar flera ledda pass jag går på så kanske det blir mer härifrån. Gillar follow along bättre, lite mer pepp då jag har svårt att få till pass som inte är irl. Tack för alla pass du fixar, ser det finns mycket att välja på.

  • Madeleine Rybeck

   Ja det tycker jag absolut du ska testa då! 🙂 Det finns flera hundra pass att välja på så du ska nog roa dig hela sommaren 😉

 • LiselottC11

  Jag gillar dessa pass som jag kan köra själv när jag inte har tillgång till gym.
  VoiceOver passar mig bäst.
  Gillar dina pass med upplägget ben, pusch och press. Men hur får jag till dessa när jag är i fritidshuset och inte har tillgång till gymmet?
  Om jag fick önska ( önska koster ingenting 😃) skulle jag gärna se ett semester upplägg med ben pusch och press utan maskiner, med de redskap som man kan ha hemma. Hantlar, gummiband, trx osv.
  Tack för toppen bra pass, finns så mycket att välja på. Både på hemmsidan och på instagram. Finns ingen ursäkt att inte träna 💪😊

  • Madeleine Rybeck

   Jag har just spelat in en ny serie med push, pull, legs. Det första publicerades igår, de andra två kommer kommande två veckor. De är anpassade för hemmaträning 🙂

 • AnneliH05

  Verkligen kanonpass du lägger upp! Får mycket inspo på nya övningar. Skulle uppskatta dock om du skrev hur du lägger upp själva passet. Om det är i cirkel, superset, varje övning för sig eller nåt annat 🙂 Och gärna ungefär hur mycket vila du kör i det upplägg som du vald för passet. Tack så mycket 🙂

  • Madeleine Rybeck

   Det säger jag alltid. 🙂 Om jag tex säger 3*10, ja då är det en övning i taget. Säger jag cirkel, då är det cirkel men de allra flesta voice over är rena styrkepass. På follow along finns en hel del cirkel och då heter de typ cirkelpass överkropp 🙂

   Vila på styrkepass är omkring 1 minut, det säger jag också på många av mina videos 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *