Event,  Föreläsningar/workshops,  PT online,  Träning och graviditet,  Träningsevent & kurser,  Webkurser

Höstens träningsevent, webkurser och träningsgrupper

Jag fick lite plötslig inspiration i min solstol såhär på semestern och öppnade datorn. Det är fantastiskt vad vila gör med kreativiteten och jag känner mig redan nu efter halva semestern så himla taggad på hösten! I höst har jag som vanligt massa roligheter på gång, tre olika träningsevent, en webkurs med löpning efter graviditet, en PT small group för nyblivna mammor och en löpgrupp här i Svenljunga med fokus på löpteknik, styrka och rörlighet just för löpare. Dessutom återkommer såklart mina månadsutmaningar online där Maddes bålträning är först ut i mitten av augusti. Mer information om den kommer senare, men alla andra kurser och event ligger ute redan nu här på hemsidan.

Klicka in här för att läsa mer om dem! 

Som vanligt är det begränsat antal platser på träningseventen och i mina grupper, så där gäller det att ligga på för att få en plats, höstens första event blev fullbokat på bara några dagar (det går dock bra att ställa sig i kö för en plats vid eventuell avbokning). Webkurserna kan jag ta in något fler på men har ändå valt att begränsa antalet även där för att hinna med deltagarna ordentligt och kunna ge högsta kvalitet till alla.

Varmt välkomna att träna med mig i höst, IRL eller online!

7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *