Event,  Föreläsningar/workshops,  Träningsevent & kurser

Hofsnäs bootcamp fall edition

I höstas gjorde vi första upplagan av Hofsnäs bootcamp och vilken dag det blev! Otroligt populärt, massor av svettiga träningspass utomhus, ljuvligt god mat i den vackra herrgården och skratt och svett i en salig blandning. Självklart ger vi det igen i höst! Lördag den 26 oktober är det dags och vi bjuder på samma härliga tema, utomhusträning med styrka, kondition och massor av teamwork i fokus!

Program Hofsnäs bootcamp 26 oktober

9.00 Välkomna!

9.15 Outdoor boost- ett fyspass för hela kroppen där vi varvar styrka och kondition, mjölksyra och skratt. Vi jobbar med egen kroppsvikt och tar naturen till hjälp, massa härliga tips att ta med dig hem till sommarens träningspass!

10.30 Mellanmål

11.00 Core och rörlighet- ett pass för alla! Hur många behöver stärka upp sin bål? Hur många behöver träna mer rörlighet, räck upp en hand! Jag tänkte väl det... detta pass har alla nytta av och vi presenterar bålträning och rörlighet på ett sätt som faktiskt gör det roligt- på riktigt!

12.00 Ljuvlig lunchbuffé på vackra Hofsnäs herrgård. Njut av en vällagad, närproducerad måltid med finaste råvaror, på Hofsnäs herrgård är de riktigt duktiga på bra mat!

13.00 Föreläsning- dieter och kost, vad fungerar egentligen? Finns det någon diet som fungerar på riktigt? Hur ska vi tänka med viktnedgång, viktuppgång eller att äta för energi i vardagen? Vad lovar alla dessa dieter och vad säger forskningen? En föreläsning och gemensam diskussion kring matens roll i våra liv och hur vi kan förhålla oss till den på olika sätt.

14.15 Silly walk 2.0- välkommen till benpassens moder! Här utmanar vi er på roliga, svettiga och brännande övningar för ben och rumpa.

15.15 Mellanmål

15.30 Final countdown- terränglöpning, hinderbanekrypning, gräsrullning, vem vet? Dagens sista pass ger dig chans att verkligen bli ett med naturen. Vi lovar att bjuda på våra allra härligaste, tokigaste och roligaste övningar. Ett minne för livet!

16.30 Tack för idag!

 

Kostnad 1495 kr för hela dagen inklusive lunch, mellanmål och alla träningspass samt en goodie bag från våra fina samarbetspartners. (Från den 1 oktober höjs priset till 1695 kr)

Anmälan öppnar söndag 1 september kl 8.00, då finns länk till anmälan här i bloggen samt på min Instagram (@madeleine_rybeck) och teamets Instagram (@team_at_core)

Betalning kan ske med swish (10 dagar) eller på faktura (30 dagar, fakturaavgift 39 kr tillkommer). Anmälan är bindande och först till kvarn gäller. Våra andra event i höst har blivit fulla på ett par dagar så ställ klockan på söndag och var redo!

 

Varmt välkomna!

 

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *