Filmade träningspass,  Frågor och svar,  Kost och recept,  Kvinnohälsa,  Livsinspiration,  Tips,  Träningstips

Bli medlem i The core club- nu ännu mer material varje vecka!

Som ni kanske vet så har jag en medlemsklubb här på hemsidan. Det innebär att många av mina inlägg endast kan läsas av medlemmar, en tjänst som jag lanserade i februari i år. Medlemsklubben växer för varje månad och det är otroligt kul att se!

Varje vecka får ni som är medlemmar ett recept, oftast en middagsrätt men ibland en frukost, ett snabbt nyttigt mellanmål eller en nyttig kaka. Ni får även ett komplett filmat träningspass, ett pass som är betydligt med avancerat och genomarbetat än de små tips jag ger på min Instagram emellanåt. Detta är alltid kompletta pass från start till mål och jag förklarar tekniken i övningarna, ger er ett passupplägg dvs hur många set, reps, tid osv och visar såklart alla övningar noga på filmen.

Utöver dessa två standardpunkter får ni medlemmar alltid två olika artiklar om hälsa och träning. Dessa kan variera väldigt mycket men de sista veckorna har de tex handlat om (klicka på titeln nedan för att komma direkt till den artikeln):

Att bryta en ovana steg för steg

Träning och kost vid stress/högt kortisol

Filmad föreläsning om att vara en sund förebild för sina barn

Intervju med frisören- så tar du hand om ditt hår när du tränar

Träna efter din menscykeln, så gör du

Träningsupplägg, hur ska man dela upp kroppen i gymet? 

  • Medlemmar får varje månad också en frågestund där de har möjlighet att ställa frågor kring sin träning och kost och få personliga svar. Detta blir alltså en form av onlinecoaching som ingår i medlemskapet och ger ett stort mervärde, personlig coaching kostar annars från 1000 kr i månaden och uppåt!
  • Medlemmar har alltid 10 % extra rabatt på allt i min webbshop. Det innebär att när jag har tex 20 % rabatt på alla tights så har medlemmar 30 % rabatt. Dessutom får medlemmar köpa mina onlineutmaningar såsom Maddes bålträning, Maddes bootychallenge osv för 200 kr istället för 295, ca 30 % rabatt!
  • Medlemmar får alltid boka mina träningsevent före alla andra vilket är en stor förmån eftersom eventen ofta blir fullbokade på bara några dagar.

Nytt från och med nu är att jag utökar medlemskapet med två ytterligare inlägg i veckan! Varje fredag kommer det upp ett hälsosamt fikarecept, perfekt till fredagsfikat på jobbet eller fredagsmyset i soffan. Varje tisdag kommer det ett konditionspass, ett intervallpass med fokus antingen på snabbhet, uthållighet eller styrka. Ett pass som går att utföra springande, på crosstrainer, på cykel eller nåt annat du föredrar, upplägget kommer passa alla träningsformer!

Detta innebär alltså att medlemmar får sex inlägg i veckan, ett matrecept, ett fika recept, ett filmat styrkepass, ett nedskrivet konditionspass med pulsnivåer/ansträngningsnivåer samt tidsupplägg, samt två artiklar som vanligt. Väldigt mycket för pengarna!

Och vad kostar det då att bli medlem? Ja med detta upplägg kan man ju tro att det ska kosta flera hundra kronor i månaden men icke! Du kan bli medlem från endast 65 kr/månad! Du väljer själv om du vill lösa årsmedlemsskap, tre månader eller månadsvis. 12 och 3 månader kan du betala med swish eller PayPal, månadsvis betalning är ett autogiro via PayPal som du kan avbryta när du vill, ingen bindningstid.

Här kan du läsa mer om de olika alternativen och bli medlem.

Varmt välkommen!

 

 

 

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *